h

CD met resultaten verkeersactie aangeboden aan wethouder Bessembinders

30 augustus 2009

CD met resultaten verkeersactie aangeboden aan wethouder Bessembinders

“Ik wil niet op YouTube” antwoordde wethouder Bessembinders, toen wij vroegen waarom we de overhandiging van de cd niet mochten filmen.
Hij wilde zelfs niet met ons op de foto.
Jammer, want wij vinden hem op alle foto’s, die regelmatig van hem in de huis-aan-huis bladen verschijnen, wel fotogeniek.
Daarom onszelf maar op de foto gezet na afloop van het gesprek. Paul, Anne Marie en Danny voor de ingang van het gemeentehuis

Desondanks hebben wij op 26 augustus de cd met een PowerPoint presentatie van ons onderzoek naar verkeersonveilige plekken en het resultaat van onze verkeersactie aan hem overhandigd (klik hier om de PowerPoint presentatie te zien).

We gingen o.a. uitgebreid in op snelheidsovertredingen en vermeldden ons eigen 50 km bord, dat we in Vledderveen hadden opgehangen. Dat hing er na 2 weken nog steeds!
Ook de banden van de wegversmalling op de Gedempte Vleddermond kwamen aan de orde.
Omdat die veel meer uitsteken, dan je op het eerste gezicht denkt, hadden we die wit gekalkt. Scheelde echt! Vooral ‘s avonds in het donker vielen die hierdoor goed op.
De wethouder zei, dat hij een en ander zou bekijken en ons zou laten weten, wat hij ermee deed.
De volgende dag waren zowel het 50 km bord, als de witte kalk verdwenen!
Stom toeval natuurlijk. Het bord is natuurlijk door een onverlaat meegenomen als verzamelobject en die witkalk… eh… nou ja, zomaar verdwenen.
Of niet…?
U mag zelf uw conclusies trekken.
Wij houden u op de hoogte van eventuele (re)acties van de wethouder.

U bent hier