h

Nieuws van de afdeling

17 januari 2024

Lieve Trijnie rust zacht

Foto: Orriande Toutenhoofd-van der kaap

15-01-2024 zagen wij dit verdrietige bericht.

Lees verder
21 oktober 2023

Super zaterdag Winschoten

Foto: SP

Vandaag was SP Stadskanaal aanwezig op de Mega Super Zaterdag van de SP in Winschoten, Omdat wij van de SP vinden dat iedereen moet kunnen voorzien in zijn levensonderhoud. In het kopen van eten, een betaalbare woning, het krijgen van goede zorg en onderwijs. Helaas hebben te veel mensen deze bestaanszekerheid nu niet. Om dit onrecht aan te pakken moeten er radicaal dingen veranderen. Waarbij niet individueel belang en winstbejag, maar maatschappelijk belang en solidariteit voorop staan. Waarbij welvaart eerlijker wordt verdeeld. Waarbij voorzieningen die voor bestaanszekerheid van belang zijn, zoals betaalbaar wonen, zorg, openbaar vervoer en energie in publieke handen zijn. Zonder winstoogmerk en concurrentie.

Lees verder
21 oktober 2023

Braderie Musselkanaal

Foto: SP

SP Stadskanaal was natuurlijk aanwezig op de braderie in Musselkanaal. Helaas door het weer hebben we besloten niet met de SP tent op de braderie te gaan staan maar rond te lopen en gesprekken te voeren met de geinteresseerden. Al met al was het een heel gezellige avond met veel fijne gesprekken.

Lees verder
4 april 2023

Paul F J W Hekking

Foto: SP

Op donderdag 30 maart 2023 is onze eerste raadslid voor SP Stadskanaal Paul F J W Hekking  overleden.
Rust zacht kameraad.

Lees verder
16 maart 2023

SP stemmers bedankt

Foto: SP

Stemmers bedankt, ondanks de tegenvallende uitslagen van deze verkiezing gaan wij onveranderd door met onze strijd. Activisme is geen hobby, het zit in ons bloed. Wij houden vast aan onze idealen en strijden met hen die ons nodig zijn. Samen met jou wil de SP Stadskanaal 100% sociaal maken.

Lees verder
4 maart 2023

Campagne PS 2023

Foto: SP

De campagne voor de provinciale staten verkiezing is in volle gang.  25 februari stonden we voor de campagne met de SP tent op de weekmarkt van Stadskanaal. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier