h

Super zaterdag Winschoten

21 oktober 2023

Super zaterdag Winschoten

Foto: SP

Vandaag was SP Stadskanaal aanwezig op de Mega Super Zaterdag van de SP in Winschoten, Omdat wij van de SP vinden dat iedereen moet kunnen voorzien in zijn levensonderhoud. In het kopen van eten, een betaalbare woning, het krijgen van goede zorg en onderwijs. Helaas hebben te veel mensen deze bestaanszekerheid nu niet. Om dit onrecht aan te pakken moeten er radicaal dingen veranderen. Waarbij niet individueel belang en winstbejag, maar maatschappelijk belang en solidariteit voorop staan. Waarbij welvaart eerlijker wordt verdeeld. Waarbij voorzieningen die voor bestaanszekerheid van belang zijn, zoals betaalbaar wonen, zorg, openbaar vervoer en energie in publieke handen zijn. Zonder winstoogmerk en concurrentie.

Bent u het hier mee eens? teken het manifest EÉN TEGEN TWEEDELING! Op http://kostenomlaag.sp.nl/eentegentweedeling#

Reactie toevoegen

U bent hier