h

Agnes on tour

12 november 2009

Agnes on tour

SP Tweede kamerlid Hans van Leeuwen was op 9 november samen met fractievoorzitter Agnes Kant afgereisd naar Huize Maas in Groningen. Zij spraken samen de goedgevulde zaal op overtuigende en inspirerende wijze toe. Agnes beantwoordde alle vragen.

Vooral de huidige stand van zaken in de Tweede Kamer en zeker de AOW-actie leverde tal van vragen op. Agnes was een fel tegenstander van de marktwerking in de zorg en kon met een heleboel voorbeelden aantonen dat met name in de zorg marktwerking zeer ongewenst is.
De graaiers kregen er ook flink van langs en de door de SP voorgestelde bankenheffing en extra belasting op bonussen zullen er toe bijdragen dat de "veroorzaker de schade betaalt".
Maar de groep sociaal zwakkeren in onze samenleving is heel groot en daar valt dus meer te plukken... terwijl zij part noch deel hebben aan de crisis!
Het was een geweldige avond en.... we hebben altijd de foto nog !!!!
Paul en Agnes

U bent hier