h

SP bezoekt Heggerank bewoners

30 december 2009

SP bezoekt Heggerank bewoners

De SP zou op 18 december met een kraam op de kerstmarkt in Musselkanaal staan. Maar door de extreme weersomstandigheden en het feit dat de bemanning van de kraam in de buitengebieden woont was het niet mogelijk met de auto naar Musselkanaal te rijden. We bliezen onze aanwezigheid op de kerstmarkt dan ook af omdat de risico’s te groot waren.

Cora en Paul in de Heggerank

Omdat de meeste bewoners van de Heggerank ook niet naar de kerstmarkt konden besloten wij onze kerstattentie dus persoonlijk te bezorgen. Dit deden wij weliswaar een week later, maar met dezelfde kerstgedachte. We bezochten iedere bewoner en iedereen was verrukt met deze kleine attentie waar we uren op hadden zitten fröbelen.
In totaal leverden we zo een 90 kleine kersthangertjes af en wensten iedereen een fijne Kerst en een goede, veilige en gezonde jaarwisseling toe.

Cora en Paul in de Heggerank

U bent hier