h

SP’ers aan de poorten bij Groningse sociale werkvoorzieningen

22 november 2010

SP’ers aan de poorten bij Groningse sociale werkvoorzieningen

25-11-2010 • De afgelopen twee weken hebben SP’ers aan de poorten gestaan bij veel WSW-bedrijven. Daarbij werden ruim 500 handtekeningen opgehaald. Komende zaterdag gaat een bus met Groningse WSW’ers naar de landelijk manifestatie ‘Armoede werkt niet’ in Den Bosch.

Deze week was de SP aan de poort te vinden in Winschoten, Veendam, Stadskanaal, Groningen, Uithuizen en Sappemeer. Werknemers en directies tekenden massaal de petitie tegen de plannen van het kabinet Rutte. De regering wil 30.000 banen in de sociale werkvoorziening schrappen en zo mensen met een arbeidsbeperking naar huis sturen. Groningse WSW’ers pikken die plannen niet en vinden in de SP een bondgenoot.

U bent hier