h

SP met werkhandshoen-aktie op Jaarmarkt Musselkanaal.

5 oktober 2011

SP met werkhandshoen-aktie op Jaarmarkt Musselkanaal.

Op 7 oktober 2011 a.s. wordt er in Musselkanaal een jaarmarkt gehouden. De gemeentelijke afdeling van de SP is dan ook aanwezig met een werkhandschoen-aktie!

Een goed moment voor de Stadskanaalster SP-afdeling om de desastreuze bezuinigingen op de sociale werkvoorziening onder de aandacht te brengen.

We houden een werkhandschoenen aktie en het doel is zoveel mogelijk mensen hun handtekening te laten zetten op een werkhandschoen. Die werkhandschoen is het symbool van de mensen in de Wajong en de Sociale Werkvoorziening. Die mensen willen heel graag wel werken, en kunnen dat ook. Maar het kabinet plaatst ze straks buiten de maatschappij. Met de kabinetsplannen voor WSW en Wajong zitten mensen straks achter de geraniums, in plaats van dat ze gewoon met de rest van de maatschappij mee kunnen doen.

U bent hier