h

Campagne aftrap in stadskanaal!

18 februari 2014

Campagne aftrap in stadskanaal!

Campagne aftrap

De SP Stadskanaal heeft op de markt in Stadskanaal koek uitgedeeld met de boodschap”Wij willen de koek wel eerlijk verdelen” , volgens de SP is dat nu echt niet zo!!!

Reacties

is het niveau,van de raadsleden hoog genoeg voor de controle op wethouders bij de nieuwe taken van de gemeente en hoe zullen de mensen op de"werkvloer" hier op reageren,bij een totale verandering(chaos of controle?).Ik ben voorbereidt op chaos en funktioneer dan het best.Mijn leeftijd? 74.jaar.

Onze raadsleden hebben veel ervaringen in de verschillende maatschappelijke afdelingen die de komende periode onder vuur komen te liggen. Zij zullen de idealen die onze partij voorstaan uitstekend kunnen verdedigen.

Reactie toevoegen

U bent hier