h

Stadskanaal weer tomatenrood

16 maart 2015

Stadskanaal weer tomatenrood

Foto: SP

Afgelopen zaterdag heeft SP Stadskanaal samen met Tweede Kamerlid Eric Smaling kleine windmolentjes uitgedeeld aan het publiek met de boodschap: 'Dit zijn de grootste windmolens die de SP in Stadskanaal wil zien'.

Een mooi gezicht: maar liefst tien mensen van de afdeling liepen rond in Stadskanaal, en de lange Eric Smaling die zich enthousiast tussen de mensen mengde. Eén groepje deelde windmolentjes uit, een ander deed een mini-enquête, weer een ander deelde tomatensoep uit aan verkleumde voorbijgangers. Tussendoor werden stickers verspreid, de verkiezingsboekjes aangeboden en natuurlijk de beruchte sponsjes bij honderden aan de mensen gegeven.

Foto: SP

Ondanks de kou zat de sfeer er goed in. Ook bij de mensen zelf. Hoewel er enkelen waren die zo teleurgesteld waren in de politiek dat ze nooit meer wilden stemmen, waren de meeste reacties positief. De straten werden rood gekleurd en de tomaat was alom aanwezig. Tot 18 maart.

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier