h

SP en ROOD verwelkomen bezoekers in Zwavelkanaal

30 augustus 2015

SP en ROOD verwelkomen bezoekers in Zwavelkanaal

Foto: SP

De SP en ROOD, jong in de SP hebben Stadskanaal tijdelijk omgedoopt tot Zwavelkanaal  na de berichten dat een gevaarlijk zwavelzuurlek jarenlang verzwegen is door zowel de gemeente als Philips.

"De timing is niet ontoevallig," zegt afdelingsvoorzitter Krista Noor. "Maandagavond wordt burgemeester Galama opnieuw geïnstalleerd en we hopen echt dat zij, in tegenstelling tot haar voorganger, burgemeester Stavast, open kaart zal spelen en zal zorgen voor een goede sanering van de Philipsgronden. Het hoofdstuk Philips mag nou wel een keer afgesloten worden."

 

Foto: SP

Jongerenvereniging ROOD, jong in de SP, was nauw betrokken bij de actie. Zij heeft een aantal actieve jongeren in Stadskanaal die samen een ROOD-groep in de gemeente willen oprichten. Dit was hun eerste actie; we gaan nog veel van hen horen!

Reacties

Goede zaak SP Rood!!!

Reactie toevoegen

U bent hier