h

SP Stadskanaal in Amsterdam

15 september 2015

SP Stadskanaal in Amsterdam

Foto: SP

Ook Stadskanaal was natuurlijk aanwezig tijdens de grote Red de Zorg-demonstratie in Amsterdam, afgelopen zaterdag. Tien SP'ers en nog veertig andere Knoalsters liepen tussen de 15.000 andere demonstranten van het Damrak naar het Westerpark.

In het Westerpark waren meerdere sprekers. Emile Roemer kreeg een groot applaus na enkele ferme uitspraken tegen het kabinet en hun afbraakbeleid. Daarna maakte Van Rijn geen kans meer; hij werd weggejoeld door de duizenden mensen die het helemaal zat waren.

Foto: SP

Het was een strijdbare en gezellige dag, met muziek van onder andere Jeroen van der Boom, en heel veel bekenden uit het hele land. Bedankt FNV, SP en vele vrijwilligers voor een goeie dag!

Reactie toevoegen

U bent hier