h

Behoud het Refaja ziekenhuis

7 januari 2017

Behoud het Refaja ziekenhuis

Foto: SP

De SP-afdeling Stadskanaal heeft vrijdag 07-01-2017 actie voor het behoud van het Refaja als volwaardig ziekenhuis gevoerd. In het centrum van de plaats konden voorbijgangers hun steun betuigen door een handtekening te zetten.

Foto: SP

De SP noemt een volwaardig Refaja-ziekenhuis, onderdeel van de Treant Zorggroep, onmisbaar voor de regio. De partij vreest dat intensive care, spoedeisende hulp en verloskunde uit Stadskanaal weggaan en dat grotere operaties alleen in Emmen worden uitgevoerd. De SP zal de komende periode vaker deze actie voeren op verschillende plaatsen in Stadskanaal, waar mensen hun steun kunnen betuigen.

Foto: SP

Reacties

refaja moet een volwaardig ziekenhuis blijven

Reactie toevoegen

U bent hier