h

SP Stadskanaal komt met nieuwe wethouders kandidaat.

23 april 2018

SP Stadskanaal komt met nieuwe wethouders kandidaat.

Foto: Anton Reinders / Afdeling

SP-STADSKANAAL KOMT MET NIEUWE WETHOUDERSKANDIDAAT

De SP in Stadskanaal komt binnen enkele dagen met een nieuwe wethouderskandidaat. Machteld Luijken heeft na overleg met de fractie en het afdelingsbestuur besloten zich terug te trekken. Luijken: "Afgelopen week is mijn naam in verband gebracht met wrijvingen uit het verleden, waardoor er onrust ontstond in de media. Het gaat bij de SP niet om de poppetjes maar om de inhoud. In het partijbelang en het belang van onze stemmers heb ik besloten me terug te trekken."

De onderhandelingen voor een nieuwe coalitie voor Stadskanaal kunnen volgens de SP doorgaan. Afdelingsvoorzitter Evert Idema: "Wij hebben begrip voor het besluit van Machteld. Wij hebben nooit het vertrouwen in haar verloren. De komende dagen willen wij met een nieuw onderhandelingsteam verder onderhandelen, maar dan wel over de inhoud. De komende dagen zullen wij met een eventuele wethouderskandidaat komen." De SP onderhandelt in Stadskanaal met het CDA, de VVD en de ChristenUnie.

========================================

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met SP-afdelingsvoorzitter Evert Idema tel. 06-55927734.

 

 

 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier