h

SP Stadskanaal komt met Lian Veenstra als kandidaat–wethouder

2 mei 2018

SP Stadskanaal komt met Lian Veenstra als kandidaat–wethouder

Foto: Anton Reinders / SP Veendam

De SP in Stadskanaal heeft Lian Veenstra (Veendam) bereidt gevonden om de opengevallen plek van kandidaat-wethouder in te vullen. Veenstra heeft de afgelopen week samen met afdelingsvoorzitter Evert Idema al deelgenomen aan de onderhandelingen.

Idema: “Lian was al nauw betrokken bij de afdeling en ze is goed op hoogte van de lokale situatie. Daarnaast neemt ze een stuk ervaring mee en was het logisch dat zij mee ging naar de onderhandelingstafel. Die gesprekken verlopen op een constructieve en plezierige manier, waarin de bijdragen van de SP serieus meegenomen worden. Dat geeft ons op dit moment voldoende vertrouwen om met de naam van onze kandidaat wethouder te komen.”

Lian Veenstra was van 2014 tot 1 januari 2018 SP wethouder in de voormalige gemeente Menterwolde en daarvoor jaren fractievoorzitter van de SP in Provinciale Staten van Groningen.

–-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Evert Idema

Tel: 06-55927734

 

Reacties

Dit vind ik echt ongelooflijk. Deze mevrouw heeft al vaker bewezen dat ze haar afspraken niet nakomt en altijd weer ergens opduikt.Ben hier zwaar op tegen.

Reactie toevoegen

U bent hier