h

SP KNOAL IS AANWEZIG GEWEEST BIJ DE MARKT MUSSELKANAAL.

7 oktober 2018

SP KNOAL IS AANWEZIG GEWEEST BIJ DE MARKT MUSSELKANAAL.

Foto: Anton Reinders / SP Knoal

SP Knoal is zoals elk jaar aanwezig bij de eerste braderie van de feestweek in Musselkanaal.

Het mooie weer en de hele gezellige mensen op de markt hebben ervoor gezorgd dat het wederom een zeer geslaagde dag is geweest.

Ondanks de desastreuze brand waarbij 9 ondernemers in 1 klap al hun harde werk in rook zagen opgaan, is er toch voor gekozen om de feestweek door te laten gaan. De SP is begaan met de ondernemers en de inwoners van Musselkanaal en hebben daarom ook geld ingezameld bij de kraam. Wij hebben met deze inzameling €24,18 opgehaald, maar de SP zal dit bedrag verhogen tot een bedrag van €50,00. Dit bedrag zal worden overhandigd aan de ondernemersvereniging Musselkanaal.

“De combinatie van het hele mooie weer en de altijd gezellige mensen op Musselkanaal heeft ervoor gezorgd dat wij een bijzonder leuke dag hebben gehad. Wij zullen contact opnemen met de ondernemersvereniging Musselkanaal om het ingezamelde geld te overhandigen.” Zegt beoogd voorzitter Anton Reinders.

De mensen konden ook symbolisch de voorgenomen afschaffing van de dividendbelasting ter waarde van 2 miljard euro verdelen zoals zij dat wilden. De uitkomst was niet erg in lijn met het kabinet, want het overgrote deel van het geld gaat volgens de Musselknaalsters naar zorg, wonen en onderwijs.

Reactie toevoegen

U bent hier