h

SP zamelt geld in voor gedupeerden brand Musselkanaal

15 november 2018

SP zamelt geld in voor gedupeerden brand Musselkanaal

Foto: Anton Reinders / SP Knoal

De brand in Musselkanaal heeft een groot gat geslagen in het hart van het winkelcentrum van Musselkanaal. De SP kon niet op haar handen blijven zitten en is geld gaan inzamelen.

Op vrijdagochtend 21 september 2018 ontwaakte de inwoners van Musselkanaal met een gat in hun centrumgebied. In ieder geval voor de inwoners die nog wel wat geslapen hebben in die nacht. Wat een behulpzaamheid van de Musselknoalsters toen de Heggerank en de aangelegen aanleunwoningen moesten worden geëvacueerd, hulde aan alle mensen die die nacht in touw zijn geweest!

Feestweek

Met de traditionele feestweek voor de deur was er even twijfel of dat wel door zou gaan, maar het ging door. De SP staat zoals elk jaar op de eerste braderie van de feestweek en heeft een doneer pot in de kraam neergezet. Aan het einde van de dag waarin wij vele gesprekken hebben gevoerd met de bezoekers van de markt, hadden we €24,18 in de doneer pot zitten. De SP heeft dat bedrag verhoogd tot een bedrag van €50,00.

Overhandiging geld

Het was even zoeken naar de juiste persoon van de ondernemersvereniging Musselkanaal, maar we hebben hem gevonden. Nadat wij de naam van Dirk Kloen hadden gekregen was de afspraak snel gemaakt. De heer Kloen zegt hierover “Ik was verrast door jullie telefoontje en had dit totaal niet verwacht. Wij zijn zeer blij met het bedrag en dit zal zeer zeker goed terechtkomen BEDANKT!” Namens de SP overhandigde Fractievoorzitter Machteld Luijken het bedrag van €50,00.

Reactie toevoegen

U bent hier