h

Meldpunt stem van het volk

5 mei 2020

Meldpunt stem van het volk

Foto: Venessa Sekacova / Vamessa Sekacova

De corona crisis treft de mensen hard. Mensen verliezen hun baan en de zorg staat onder druk. Veel andere zaken staan op een laag pitje door de aandacht die de corona crisis vraagt. De SP wil graag in contact blijven met de Groningers uit stad en ommeland en helpen daar waar dat kan. Daarom heeft de SP een meldpunt gestart waar mensen hun verhaal kwijt kunnen.

Loop jij tegen problemen aan of maak je je zorgen over werk, inkomen, zorg of je woonplek door de corona crisis? Klik dan op één van deze onderstaande plaatjes of deze links: werk & inkomen, zorg en cruciale beroepen, wonen of onderwijs

Via de links komt u terecht op de site van SP Groningen. Wij hebben als gezamelijke afdelingen besloten om de meldingen centraal te bundelen, zodat we een helder beeld krijgen van wat er speelt in onze Provincie. De meldingen zullen wel door onze afdeling worden afgehandeld.

Met vriendelijke groet,

Anton Reinders

Voorzitter SP Stadskanaal

Foto: Anton Reinders / SP Groningen
Foto: Anton Reinders / SP Groningen
Foto: Anton Reinders / SP Groningen
Foto: Anton Reinders / SP Groningen

Reactie toevoegen

U bent hier