h

SP Stadskanaal steekt de bewoners van Maarsheerd een hart onder de riem.

4 maart 2021

SP Stadskanaal steekt de bewoners van Maarsheerd een hart onder de riem.

Op dit moment hebben de bewoners van zorginstellingen het moeilijk. Door de Coronamaatregelen en de Lock Down zijn de bezoekmogelijkheden enorm beperkt, waardoor vereenzaming van onze oudere medemensen al geruime tijd op de loer ligt. De SP afdeling Stadskanaal wil daarom de bewoners van Maarsheerd aanstaande zaterdag 6 maart verrassen met draaiorgelmuziek.

Het draaiorgel “De Pronkjewail” van Joris ten Have uit Zuidlaren zal bij Maarsheerd prachtige (oude) nummers ten gehore brengen tussen 11:00 en 12:00 uur. “We hopen dat de mensen hiervan zullen genieten en dat de muziek weer even een lichtpuntje brengt in deze moeilijke tijden” aldus voorzitter Nanno Lesman.

Foto: Machteld Luijken

Reactie toevoegen

U bent hier