h

Aftrap verkiezingscampagne in Stadskanaal

13 februari 2022

Aftrap verkiezingscampagne in Stadskanaal

Foto: SP

Afgelopen zaterdag was in Stadskanaal de aftrap van de verkiezingscampagne.

Zoals gebruikelijk was het koud, maar gelukkig niet zo koud als 4 jaar geleden.
Met 7 enthousiaste kaderleden, onze lijsttrekker Machteld Luijken, nr 3 Anne Gelderblom, nr 4 Erik Gelderblom, nr 6 Jolanda Wagenaar, nr 8 Arjan Barelds, nr 9  Nanno Lesman en onze lijstduwer Wim Orsel hebben wij rond de 400 valentijnhartjes uitgedeeld met een snoepje. 
De vraag die op het kaartje gesteld werd: "Hebben wij16 maart een date?"

Foto: SP

voor een korte indruk van de aftrap klik hier voor onze FB pagina.

De komende weken zult u ons regelmatig tegenkomen in de diverse wijken en dorpen van onze gemeente. Ook zullen wij regelmatig terug te vinden zijn op 1 van de warenmarkten in Stadskanaal (bij de HEMA) of Musselkanaal (bij de COOP)

U bent hier