h

Nieuws uit 2014

25 december 2014

SP Stadskanaal haalt ruim 70 euro op voor Voedselbank

Foto: SP

SP Stadskanaal heeft zaterdag 20 december ruim 70 euro kunnen overhandigen aan René Visser van Stichting Voedselbank Zuid-Oost Groningen. Dit bedrag heeft de afdeling tijdens de Moonlight Shopping in Stadskanaal gecollecteerd.

Lees verder
18 december 2014

Goed nieuws voor huishoudelijke hulp

Foto: SP

Goed nieuws voor alle cliënten met huishoudelijk hulp. Het college heeft besloten om toch met cliënten in gesprek te gaan om de zorgvraag in kaart te brengen.

Lees verder
16 december 2014

143 werknemers van Wedeka een mooie Kerst

Foto: SP

Gisteravond stemde de gemeenteraad van Stadskanaal unaniem in met het voorstel om het contract van 143 Wedeka-werknemers toch te verlengen. Vreselijk goed nieuws.

Lees verder
11 december 2014

Raadslid Wim Orsel stopt met raadswerk

In maart werd hij nog met voorkeursstemmen de gemeenteraad ingestemd, nu moet hij concluderen dat hij en het raadswerk niet samen gaan. Wim, al vele jaren actief binnen de afdeling, organisatie-secretaris en gewaardeerd collega, stapt uit de gemeenteraad.

Lees verder
9 december 2014

Trijnie Wanders over de invoering van de Participatiewet (17-11)

Afgelopen vergadering, 17 November 2014 stonden de Invoering Participatiewet in Oost-Groningen en diverse verordeningen op de agenda. 

Lees verder
12 november 2014

Maandelijkse inloopochtend SP-Hulpdienst

SP Knoal houdt vrijdag 28 november de eerste inloopochtend van de Hulpdienst. Hiermee is een lange wens in vervulling gegaan. Eerder was de Hulpdienst enkel via telefoon en email bereikbaar.

Lees verder

Pagina's

U bent hier