h

Nieuws uit 2012

23 december 2012

Petitie: "Zorg voor elkaar".

De bezuinigingsdrift van Rutte II op de huishoudelijke verzorging, de begeleiding, dagbesteding en persoonlijke verzorging leidt tot onwenselijke en onmenselijke situaties.

Lees verder
20 december 2012

SP steekt Wedeka een hart onder de riem!

In het kader van de landelijke bezuinigingen op de WSW banen, heeft de lokale afdeling van de SP Stadskanaal aan de poort bij Wedeka gestaan om deze mensen een hart onder de riem te steken. De 38 mensen die straks hier op straat komen te staan in het bijzonder...

Lees verder
19 december 2012

SP op Stadskanaalster Kerstmarkt!

Komende zaterdag 22 december a.s. staat de SP met een kraam tegenover Bakkerij Timmer op de Kerstmarkt in Stadskanaal.

Lees verder
17 december 2012

Grote opkomst ALV SP-Stadskanaal/Vlagtwedde

Afgelopen woensdag heeft de SP-Stadskanaal-Vlagtwedde een ledenvergadering gehouden om de leden bij te praten over de stand van zaken bij de lokale afdeling.

Lees verder
1 december 2012

Algemene Leden Vergadering SP-Stadskanaal-Vlagtwedde

Op 12 december a.s. houdt de SP-Stadskanaal-Vlagtwedde in Café 't Pleintje te Musselkanaal een Algemene Leden Vergadering. Aanvang is om half acht. Adres is Marktstraat 88c te Musselkanaal.

Lees verder
1 december 2012

SP-Stadskanaal-Vlagtwedde in aktie tegen sluiting PI - Ter Apel

De afdeling SP-Stadskanaal/Vlagtwedde was aanwezig met een man of 20. Ook vakbonden en collega's van het CDA en de PvdA vergezelden ons waardoor al met al zo'n 150 tot 200 mensen voor de poort stonden. Verder waren velen afgereisd naar Den Haag. Ook burgemeester Kompier van Vlagtwedde reisde na een toespraak richting Den Haag. .

Lees verder

Pagina's

U bent hier