h

Nieuws uit 2013

14 december 2013

Einde aan gesol met armoedebestrijders

Goed nieuws vanuit de Provinciale Staten!!  Na een jaar lang aandringen van de SP is Provinciale Staten om. De bezuinigingen op armoedebestrijding zijn van de baan en er komt meer geld voor mensen die in actie komen tegen armoede. Daarmee kunnen organisaties als Stichting Leergeld, Humanitas en Jeugdsportfonds hun goede werk voortzetten.

Lees verder
2 december 2013

SP steunt idee onderzoek treinstation aan Stationslaan

Tijdens de raadsvergadering op 25 november j.l. liet wethouder Bessembinders weten dat het treinstation op het voormalige Philips-terrein komt. D66 en SP plaatsten daar hun vraagtekens bij.

Lees verder
3 november 2013

Aktie Hagenbewoners en SP heeft succes!!

De aktie die de bewoners van de Hagen samen met de SP Knoal hebben gevoerd, heeft succes gehad! De bewoners voerden aktie vanwege het ontbreken van oversteekplaatsen aan de Navolaan.

Lees verder
18 oktober 2013

Ledenvergadering uitgesteld.

Beste Leden,
 
Aanstaande maandag (21 oktober 2013) hebben wij een ledenvergadering gepland tot onze spijt moeten wij deze vergadering uitstellen, dus voor nu annuleren.
Lees verder
12 oktober 2013

Ledenvergadering

Uitnodiging ledenvergadering

Lees verder
21 september 2013

Demonstratie op Beursplein Amsterdam groot succes!!

Ruim 5000 mensen hebben gedemonstreerd op het Beursplein in Amsterdam. Georganiseerd door het Comité Stop Bezuinigingen en gesteund door 50 organisaties als de SP, AkvaKabo, Comité Ander Europa en diverse studentenorganisaties, werd een duidelijk BASTA uitgesproken tegen het kabinet VVD/PvdA. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier