h

Nieuws uit 2017

15 december 2017

Moonlight shopping Stadskanaal

Foto: Ormaro Photographica / Orriande van der Kaap

Wat een geweldige avond in Stadskanaal op de kerstmarkt “Moonlightshopping”. De primeur, van de tomatentaart van Johanna, ging er goed in. Met soep (ook gemaakt door Johanna) en glühwein hielden we iedereen warm. Tevens was de pot, voor de voedselbank, goed gevuld. Wat een sfeer, wat een feest en wat een topteam!

Lees verder
11 december 2017

SP Knoal steunt stakende leerkrachten

Foto: SP Knoal

Morgen staken de meesters en juffen in het primair onderwijs. SP Stadskanaal staat vierkant achter jullie. Vandaag hebben wij onze solidariteit dan ook geuit aan twee scholen ,namelijk ‘De Badde’ te Musselkanaal en ‘Meester Neuteboomschool’ te Stadskanaal. Jullie verdienen beter!!!

Lees verder
30 november 2017

De SP leden stellen de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma vast

Foto: SP

Donderdagavond 30 november hebben de SP leden van gemeente Stadskanaal de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 vastgesteld.

Lees verder
31 oktober 2017

Actie tegen megastallen Sellingen

Foto: SP Knoal / wim

Afgelopen dinsdag 31 oktober stonden we weer voor het raadhuis in Sellingen, gezamenlijk met de Partij voor de Dieren en Groen Links om te demonstreren tegen de komst van Megastallen in het mooie Westerwolde.

Lees verder
10 oktober 2017

Actie tegen de megastallen

Foto: SP Knoal

Dinsdagavond 10 oktober stond de SP Knoal naast de Partij voor de Dieren en Groen Links samen te demonstreren tegen megastallen in Westerwolde voor het gemeentehuis van Vlagtwedde in Sellingen. In de commissievergadering bleek dat de PvdA als coalitiepartner zich ertegen gaat verzetten in tegenstelling tot de rest van de coalitie... Op 31 oktober gaat de raad van Vlagtwedde er zich over uitspreken.

Lees verder
7 oktober 2017

Feestweek Musselkanaal 2018

Foto: SP Knoal

Afgelopen vrijdag 6 oktober was het weer zover, de braderie in Musselkanaal. Ieder jaar tijdens de feestweek in Musselkanaal is er op de vrijdag een braderie. Al jaren is de SP een wel geziene gast. De mensen in Musselkanaal komen altijd met hun vragen of ervaringen en verhalen langs. De schuursponsjes doen het ook goed.

Lees verder

Pagina's

U bent hier