h

Nieuws uit 2020

15 december 2020

Geen Moonlight Shopping 2020

Foto: SP
Ieder jaar sluit SP Stadskanaal het jaar af met een deelname aan de Moonlightshopping kerstmarkt in Stadskanaal.
Lees verder
15 november 2020

Voor een fijne kerst voor de kinderen

Foto: SP
Kiezen tussen warm avondeten of een cadeautje voor je kinderen. Dat is de keuze waar veel ouders van de toeslagenaffaire voor staan tijdens de feestdagen. Nog steeds zitten velen van hen in diepe ellende, omdat zij door de Belastingdienst onterecht beschuldigd zijn van fraude met kinderopvangtoeslag.

Omdat eerlijke compensatie nog niet geregeld is, organiseert een groep ouders, met hulp van de SP, net als vorig jaar een kerstactie. We hebben uw hulp nodig om de kinderen van de toeslagenaffaire en hun ouders een fijne en onbezorgde kerst te kunnen geven.

Lees verder
15 november 2020

Lokaal in actie, verspreiding SP-krant

Foto: Machteld Luijken / Facebookpagina SP Stadskanaal

Ook in Coronatijd blijven wij als SP Knoal actief.

Lees verder
8 november 2020

Enquête Openbaar vervoer

Foto: SP / Enquete openbaar vervoer

Omdat de SP uit verschillende hoeken berichten krijgt over verslechtering van de kwaliteit van het openbaar vervoer, starten wij een onderzoek naar de ervaringen van reizigers en niet-reizigers.

Lees verder
29 oktober 2020

Nieuw bestuurslid en nieuwe voorzitter

Foto: Machteld Luijken

Afgelopen dinsdag 27 oktober heeft SP Stadskanaal een nieuwe bestuursvoorzitter gekozen. Wij wensen Nanno Lesman heel veel succes. Ook verwelkomen wij Jolanda Wagenaar als nieuw algemeen bestuurslid.

Lees verder
19 mei 2020

Wethouder en Fractie stappen uit de coalitie

Stadskanaalster wethouder en fractie stappen uit de coalitie.

SP-wethouder Lian Veenstra van Stadskanaal heeft per direct haar ontslag ingediend. Aanleiding is de komende, financiële, begrotingsdiscussie. Veenstra: “Stadskanaal heeft het financieel zwaar, voor de komende periode voorzie ik dat er ingrijpende keuzes gemaakt moeten worden, keuzes die ik niet ga maken.”

Veenstra legt de verantwoordelijkheid hiervoor neer bij het Rijk in Den Haag: “Het grote tekort wordt niet veroorzaakt door falen of wanbeleid op lokaal niveau. Nee, dit is Den Haag die al jaren taken over de schutting gooit en het bijbehorende geld in de eigen tuin houdt.” Veenstra voorziet een kaalslag in de Stadskanaalster samenleving maar vooral ook achter de voordeuren van de Knoalsters. “Ik ga niet de sloophamer van Den Haag hanteren in Stadskanaal”, is haar statement. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier